jennysofie.blogg.se

Mitt liv som sambo med Jens och tvåbarnsmamma till Ida och Stina.

Mammas och pappas små fina..

Kategori: Allmänt

Känns som att året 2012 upprepar sig med diverse sjukdomar och dom ger sig hårdast på barnen.
Ida är den som drabbats mest. Natten mot lördag började hon att kräkas och låg hela lördagen utslagen och bara sov. Efter att ha tillfrisknat (efter 48 timmar från senaste kräkning/bajsning) drog hon på sig hosta och snoret bara flödar.
Och inte nog med det klagar hon på öronen igen.
Är det öroninflammation, vilket både Jens och jag tror det är eftersom vi känner igen symtomen, är det tredje gången på 4-5 månader...Jag tycker så fruktansvärt synd om henne som verkar dra på sig alla baskilusker som finns..
Ringde 1177 idag eftersom klockan var efter 16.30 och vct i Sollefteå hunnit stänga.
Jag ville åka in med henne så dom i Sollefteå kunde kolla öronen och med tanke på hur ofta och tätt hon haft öroninflammation hoppas kunna få penicillin omgående om det var öroninflammation. Men det var som sagt stängt.
Fick rådet att ge henne alvedon, näsdroppar och ha henne sovandes i högläge. Ja, det är nog goda råd men dom råden har vi fått förut och det har slutat med två penicillinkurer i alla fall..
Stina snorar hon med. Hoppas för allt i världen att hon klarar öronen. 
Vi har pratat fram och tillbaka om hur vi ska göra med resan i morgon. Vi kom fram till att vi åker i alla fall.
Där kommer vi ha hjälp, stöd och avlastning och nära till både apotek och vct. Båda barnen är på gott humör och är inte sängliggandes utan leker och mår förvånansvärt bra med tanke på omständigheterna. 
Men om det nu är öroninflammation kan det goda humöret vända fort. Istället för att stanna hemma och tro det värsta åker vi och har roligt tillsammans med barnen och hoppas på det bästa. 
 
 Våra små fina ♥

Kommentarer

  • marie säger:

    Hoppas ni får roligt och att de inte blir värre med öronvärken. kram

    Svar: Har varit jättebra :-) Hon har varit glad hela tiden och inte klagat på ont i öronen någonting :-) Får se vad dom säger i veckan och om det verkligen är förkylningsastma hon har. Verkar konstigt tycker jag. Skulle istället vilja att dom gjorde en utredning av hennes öron. 2 öroninflammationer inom loppet av 2 månader är mycket tycker jag. Och hon kunde inte säkert säga om det var "förkylningsöron" eller en inflammation på gång. Kram
    jennysofie.blogg.se

    2013-03-20 | 07:42:28

Kommentera inlägget här: