jennysofie.blogg.se

Mitt liv som sambo med Jens och tvåbarnsmamma till Ida och Stina.

Gör om gör rätt

Kategori: Allmänt

Jens har åkt in på akuten i sollefteå igen. Han är fortfarande inte bra efter penicillin-kuren. Hoppas dom hittar vad som är felet denna gång och inte bara skriver ut någon medicin så dom blir av med honom ett par dagar.
Tycker sjukvården har blivit ganska slö. Hur kan man skriva ut en medicin utan att kunna tala om vad som är fel och sedan skriva lunginflammation på burken(?)
Är det nu så att han har det så varför blev han inte bättre på medicinen, och varför kunde man då inte tala om att det var så när frågan ställdes.
Många frågor utan svar..
 
Stina har det jobbigt hon med..Är små tänder på gång och hon har jätte ont. Alldeles svullen i munnen och biter i allt hon kan få tag i. Nu fick hon en alvedon för två timmar sedan och sover för tillfället.
Ida är inne på sitt rum och leker. Ska alldeles snart göra henne sällskap. Vi har varit ute och åkt snowracer och hon tjuter av glädje när det går fort ner för backen. :-) Tror jag ska ta med henne och snowracern till slalombacken imorgon. 
Nu blir jag bjuden på kaffe och muffins av henne :-) så nu har jag inte tid med det här mer.
 
 

 
 
 
 
 

Kommentarer

  • Marie säger:

    Men har han inte blivit bra än....:( o tänder är ju heller inge skoj...här äre inge tänder på gång än. men på torsdag ska nåvan vaccineras, o efter de måste jag fara till stan o julhandla, hoppas hon inte blir klen på sprutan :/ hoppas jens blir frisk fort nu o att liten slipper ha ont länge, på joline brukar de jag ta lite flytande alvedon på fingret o stryka på tandkötet, funkade kanon :)

    Svar: Det tycks hålla i sig det han nu har..Ingen post från Birgitta idag i alla fall. Hon lär väl hinna bli året innan hon får sin andra spruta. Liden sägs ju som sagt ska vara bra. Jaja vi får se hur det blir med det. Kan ju hända att hon ska vaccineras i januari. Skulle också vilja åka till Sundsvall. Men det får nog vänta tills mellandagarna. Tack för kaffet idag :-) Kram
    jennysofie.blogg.se

    2012-12-18 | 16:29:48

Kommentera inlägget här: